Tags /

Completed: Sept 2013
Location: Sutton Valence, Kent
Type: Education
Constraints/Challenges: Working sensitively with an old building to preserve character whilst enhancing security for students.
Project Value: £100k

Providing an improved reception area that enhanced security and created a warmer welcome for visitors, coupled with improved office facilities for staff, were the key requirements for this renovation and remodeling project.

Our clients felt it was important that their reception and office area was an inviting, welcoming environment that portrayed the school in a better light. We were also asked to incorporate a new sanatorium and entrance foyer into the area.

Frameless glass screens used in the foyer provide views into the main school whilst not compromising security.

Sutton Valence